Cykl programów kulinarnych (Lewiatan, Mąka To ta)

Opis

Projekt dla:

Kuśnia Smaków
Lewiatan
Mąka To ta

Data:

Sierpień - Grudzień 2020

Miejsce:

Mazury, Polska

Projekt promujący regionalne dania kuchni mazurskiej

Wspólnie z polskimi, regionalnymi markami: Kuśnia Smaków, Lewiatan, Mąka To ta, Open Kitchen Sajmino oraz Hotel Tailor wyprodukowaliśmy serię filmów kulinarnych prezentujących fuzję staropolskich dań kuchni mazurskiej i nowoczesnego podejścia do gotowania. Łącznie zrealizowaliśmy ponad 30 przepisów (m.in. sernik na puree z dyni, sandacz z  sezonowymi warzywami, tatar z krewetek).  W projekcie wzięło udział aż 15 osób, a każdy z nas wyszedł z planu z pełnym brzuchem!

Sandacz z warzywami sezonowymi

Sernik na puree
z dyni

Nie znalazłeś to czego szukałeś?

Napisz do nas!

Skontaktujemy się z Tobą w ciągu 24h i na pewno znajdziemy rozwiązanie!

Darmowa Wycena

Wypełnij formularz, a skontaktujemy się z Tobą w ciągu 24h!